Min fredag

Blev en mycket lugn start på denna fredag, jag låg i sängen och läste kurslitteratur och tog det allmänt långsamt tills Alex smsade och sa att hon var i Kalmar och undrade om jag hade lust att fika - såklart jag hade det! Blev till att snabbt fixa till mig och iväg till stan för en fika som blidde till en hel eftermiddag. Vi började med en fika och sedan gick vi ut på stan i jakt efter datorkabel till Alex mobil..och jag letade efter billiga frisörer. Galet va dyrt de är att gå till frisören alltså...!!
Efter stan blidde de jobbet där jag satt och åt vindruvor, skrattade åt folk och fick damp på en kund..alltså ett vanligt kvällspass! Imorgon jobbar jag 13-21 och innan dess ska jag träna och äta :) Efter jobbet ska jag nog hem till annica, eller hon hem till mig vem vet, för filmkväll eller så!

Snilleblixt! Ska nog ta och prova att tona det först, och om de skiter sig får jag färga det hos en frisör. Herregud om man kan tjäna 550:- på det är det värt ett försök! Ska iaf bli ljusbrun i hela håret..sådär mittemellan blont och brunt ni vet :p

Frisyrer - Kvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Rakt

Vad tror vi om denna färg!?


Kommentarer
Postat av: Alex

Hehe tack för en underbar dag inne i kalmar Älskar den mer och mer för varge gång jag är inne där.

Visst Öland e mysigt och härligt på sitt sätt men KALMAR ÄGER! fast inte på fotboll ler

2009-09-12 @ 21:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0