WW

Och nu så var ytterligare en WW avklarad..supertrevligt som vanligt och massa trevligt folk och konstig musik, så blir det när tysken får bestämma! :p *Hihi!* Jag satt och skrev som en toka och beställde böcker när Rach kom och ryckte ut mig till dom andra..de tog ca 20 sek från de att hon klev in i lägenheten - haha. Paus måste man ha...och jag är klar med den svåra biten och ska bara sammanfatta lite småsaker innan jag är klar..lite mer än en sida är inte svårt att skriva liksom!!

Så denna dag var lite lugnare än gårdagen, gick upp vid strax innan 11 och gick till gymmet, sedan hem och duscha innan de var lektion..helt okej, vi fick kakor och de tycker vi om! :) Sedan hem och flumma till middagen och efter det började jag skriva projektarbete och vid 20.30 tröttnade jag och gick och hämtade de 18 filmer jag reserverat, haha ja men valmöjligheter är alltid bra, risken finns att dom aldrig kommer tillbaka.

Iaf hem och började skriva men sen kom Rach och avbröt de hela....men nu ska jag fortsätta och sedan blir de hoooppp i sängen. Tror att jag har min sista tennislektion imorgon, skulle vara skönt för då är jag ledig tisdag och torsdag nästa vecka och kan sitta och läsa i speech boken och förbereda min inför den finalen. Vår comm final borde inte vara så jobbig och förhoppningsvis får vi den så vi kan skriva den under nästa helg - sedan är det bara fyra dagar kvar i USA! De känns verkligen som ett SKÄMT, känns som vi varit här föralltid men kom förra månaden typ. Mycket har man iaf varit med om - minst sagt!!!

Ciao, natti!

Kommentarer
Postat av: Karro

haha du vet att jag är en sucker för paljetter ;)

2009-05-28 @ 11:13:23
URL: http://kajjo86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0