Kvinnlig avundsjuka

Ibland kan man inte göra annat än att skratta! Jag var inne på Expressens hemsida och hittade en "debattartikel" som Isabella Löwengrip skrivit..sorry men den var nog sorligast på länge! 

Vad är "medsystrar"..hon säger att feminism är uråldrat men skriver om kvinnor som medsystrar - vad är det för dubbelmoral? Hon skriver om att alla kvinnor i princip är avundsjuka på henne och kallar henne bimbo just därför. Vad är det för snack egentligen? Jag tycker väldigt mycket att det verkar som fröken Löwengrip försöker hitta någon slags bekräftelse på att hon inte gör något fel i livet utan är perfekt precis som hon är. Hon är 18 år och kallar sig affärskvinna..jag säger affärsflicka som är beroende av pengar.

Dagens diss!

Ibland får man skylla sig själv när man söker allt för mycket uppmärksamhet..känns som hon kan tänka på det nästa gång! De är inte avundsjuka de är nog mer nyfikenhet.

Hiss eller Diss på artikel?

Kommentarer
Postat av: Elli

Haha! Helt klart diss! Som äldre och erfaren menar jag att man som 18åring inte har mycket att lära världen. Bimbo - klart hon är... Inte fördomar - bekräftad vetenskap! :)

2009-03-10 @ 10:57:10
URL: http://ellizbelliz.blogg.se/
Postat av: Jojo

Haha helt klart!

2009-03-10 @ 23:45:47
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0