Party friday!

Hej och halloj! Den här dagen har verkligen varit super...jag har inte pluggat ett skvatt och de är ju hur skönt som hellst! Har pluggat som en toook hela den här veckan, och ja man märker ju resultat :p

Började dagen med ett träningspass, sedan fick jag skynda mig iväg till min föreläsning som var lika underhållande som alltid..vår professor är så underbar, bäst ever. Jättesynd att han bara har två kurser, ena läser jag nu och andra är intro till marknadsföring så den kan jag ju inte riktigt ta.
Efter lektionen lunchade jag med Phil i Cardinals Nest (matsalen) innan jag och Rachelle möttes upp för en promenix i solen :) Underbart väder, underbart som i kallt då.

Efter en vilse promenix så styrde vi bilen mot Krogers för spritinköp (nej nej vi dricker självfallet inte på campusområdet de är ju olagligt!!) :p Skulle kolla in en nagelsalong också - slutade med att vi kom ut med fixade naglar. Jag är inte 100% nöjd..men nu vet jag iaf hur jag  vill ha de nästa gång. Ska rekrytera ett gäng asiater som ska jobba för mig...jag har redan en som är med på min affärside och hon var jätteduktig! :p Sen spritinköp..middag och nu är det tillfixning på rummet till 22 när vi ska iväg på party. Ska platta håret hos rachelle innan så har lite tid på mig.

Ciaooooo

Kommentarer
Postat av: Helena

Whoho!!

Jag har hittat din blog! den fanns ju på facebook.. ska def. lägga in den på favvoriter.. det amerikanska livet låter ju verkligen inte helt fel..

2009-01-17 @ 13:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0