Ett nytt år

Gott nytt 2009!

De blir inte så mycket uppdateringar när man är hos mamma, fullt upp ändå :p Igår på dagen var jag och fikade med Henki och sedan lunchade med Hanna med lite shopping innan jag åkte och spenderade några timmar med mormor. Mycket trevlig dag...tiden går minst sagt fort när man har trevligt!
På kvällen var det firande med grannarna hos mamma, mycket snack och liten verkstad vilket var rätt skönt. Party all night long hade jag verkligen inte orkat eftersom jag tog tåget till landet vid 10-tiden.

Så idag har jag hämtat nya VÄSKAN, så underbar den är och vi är kära :p Fab fab fab helt enkelt! Sedan har det blivit en promenix i kylan innan jag satte mig och packade. Allt är inte nere men väntar på att tvätten ska torka. Just nu har jag bara den stora rosa resväskan och det ser rätt hyfsat ut. Vi får se om den gröna åker med...kan vara rätt bra å ha om man ska ut och resa där borta.. Fullt upp alltså! :)

Åker imorgon bitti...men nu ska jag ta och skriva en inlämningsuppgift till Projektkunskapen, underbart roligt...eller nått!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0