Tröttis

Hej halloj, jag lever..nästan iaf!
Den här helgen har verkligen varit super, illa bara att man börjar veckan tröttare än man avslutade förra, men så blir det när man har kul :)

Vi åkte mot Upper Sandusky vid 17 eftersom tre herrar var så otroligt sega. Men de blev öl och musik i bilen så de var en bra start. Kommer fram till Katies underbara hus (tog inga bilder...sorry) men de var verkligen en bit av mitt drömhus. Stor öppen brasa, pool och hot tube på terrassen - de är så man ska ha det! Vi tog en öl och beundrade lite av utsikten innan jag fixade mig och Katies kompis Keyla kom över. Mycket trevlig filur :)

Sedan körde vi ut till Pizza stället där de blev middag, skratt, dricka och val av musik. En snabb vesit för att hämta varmare kläder tillsammans med en och annan lambo och så var vi på festen som vi trodde var höjdpunkten. De var ett superbra band som spelade och massa trevligt folk! När dom stängde gick vi till en bar och dansade järnet till dom stängde då de blev efterfest/hot tube efterfest hos Katie. Fick med lite folk och sedan bodde vi i det varma vattnet mer eller mindre till morgonen - så skönt det var!

En superbra liten utflykt som vi hoppas få göra igen, om inte Jonatan skämde ut sig för mycket ;) Vi har kommit fram till att de kommer bli tomte utan svenskarna här nästa år - stackars amerikanare!

Ciao


Kommentarer
Postat av: Karro

Jo jag såg det, håller tummarna för att du får jobbet :D



När åker du till Mexico? :D Fan va najs alltså!!

2009-02-23 @ 10:00:08
URL: http://kajjo86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0