Kurslit..

Hur sjukt mycket pengar lägger man som student ner på kurslitteratur under en utbildning? Sjuukt mycket pengar är det svaret :S Men man vill ju inte lägga ner för mycket pengar, på att till exemple köpa fel böcker. Detta är tyvärr inte det lättaste när de inte finns några litteraturlistor som överensstämmer med varandra..på två olika listor är enbart 3 böcker lika av 9 st. Helt sjukt dåligt..

Nu har jag iaf mailat han som är anvarig lärare för projektldningskursen och frågat vad det är som gäller. Hoppas att han svarar snabbt så jag hinner beställa böckerna senast på tisdag innan London. :)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

aha =) tycker du programmet är svårt? det beror ju på hur man är som person.. men tänkte i allmänhet. jag har lägenhet i ejdern! var bor du? =)

2008-08-17 @ 12:12:28
URL: http://fancifuls.blogg.se/
Postat av: Alexandra

okej skönt att höra :)

hmm.. funkabo. ska kolla upp var det ligger :)

kände du någon när du flytta ner från sthlm? jag känner inte en kotte.. kommer typ skita på mig där nere ;) helt ensam..

2008-08-17 @ 12:55:01
URL: http://fancifuls.blogg.se/
Postat av: Alexandra

aha.. får väl hoppas på att ingen känner ingen när jag börjar också.. :)

skulle nog inte klara av att bo i korridor... :P

2008-08-17 @ 13:22:20
URL: http://fancifuls.blogg.se/
Postat av: Alexandra

aa jag ska bo i en etta på 29 kvadrat.. skulle inte orka dela kök och toa med massa andra :) i huset som jag ska bo i har 78 studentlägenheter så det lär vara endel studenter där ändå..

2008-08-17 @ 13:42:04
URL: http://fancifuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0