Stövlar - efter Dina vader!

Jag har tjockisvader, det är inget att skämmas över - tack mamma :p Haha ja de är baaaara hennes fel :p
Men jag tycker om stövlar (nee inte gummistövlar), mitt problem är bara att de inte passar. Antingen är dom för stora, för små..sitter konstigt eller någonting annat.

MEN, i eftermiddags så hittade jag en sida..och jag hoppas den kommer göra mig lycklig! :) DUO heter företaget som har ett stall med snygga/bekväma och passande stövlar i olika storlekar. Man väljer ut sitt par stövlar på hemsidan, man klickar i storleken i skor, samt vadens omkrets och vips så kommer ett par stövlar i fin fin kvalite hem direkt till dörren efter ett par dagar :) Låter det inte enkelt? Ett par skräddarsydda stövelskaft på beställning!

Priserna är INTE studentvänlige (ca från 1500:- +porto), men hey, du får ett par stövlar efter dina mått och dom är i bra kvalite..de hänger ihop det där!

Här är mina favoriter:
Inta en snygg pose i vår retro-ryschfavorit. Denna tjusiga rundtåade stövel speglar den här säsongens 80-talsrenässans på catwalkerna. Messina är med sin konklack av skorstensmodell och sin superflexi-komfortsula skuren ur det mjukaste och följsamma skinn som du någonsin kommer att äga. Omsorgsfullt utformad för att med sina veck ändå vara urtjusiga och smickrande för dina ben! Du tror det inte förrän du har provat den.Ledigt fashionabel och elegant stövel med en smickrande dubbelsöm framtill som går hela vägen från topp till tå. Toledos skinnklädda klack och läckra fyrkantiga tå kommer att ge alla benformer elegant symmetri. En snygg chic och allsidig stövel som passar extra bra för nätta fötter och ben.Stoppa kavalleriet! Strikt militär stil med en påfallande remdetalj längs vristlinjen. Cyprus har fyrkantig tå och stretchpaneler på båda sidor för verkligt enastående passform. Prova stöveln i urtjusigt kastanjebrunt skinn eller elegant tidlöst svart skinn. Den här stövel är verkligen något extra.
Vår klassiska veckade stövel med en oemotståndligt charmig mono-klossklack, v-formsdetalj på vaden och en vacker mandelformad tå Vantaa är rakt skuren för en generös passform över vristen med en snygg stretchpanel baktill. Ett lite kortare skaft gör stöveln till det perfekta valet för nätta ben. Stå på dina fötter hela dagen och le.Bejaka den här säsongens rem och knapp-trend med en raffinerad catwalkdetalj på en klassisk DUO-modell. Den här stöveln kommer lätt och ledigt att föra dig genom dagen och vidare långt in på natten. Med en fanerklack av skorstensmodell och lite rundad spetstå får du ny spänst i steget med detta absoluta vardagsmåste på fötterna.

Kommentarer
Postat av: Ulle

Ville bara tipsa dig om att kolla på COOP!! Hittade ett par skitsnygga svarta stövlar med extra vidd i skaftet för 499 kr. Äkta skinn var det ochså. Ser ut som den bruna på bilden (3:dje på första raden)

2007-10-26 @ 13:13:57
URL: http://makrames.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0