Marknad på landet

Vid 13 tiden i "förmiddags" så var pappa och birgitta klara med deras ärende och kom tillbaka från norrtälje och hämtade upp oss i Hagsätra, vi hade två bilar! En var våran vito och en annan merca som dom funderar på att köpa från en kompis..birgitta behöver en bil också, nu har vi ju bara en som pappa använder. Men iaf så hämtade dom oss och vi käkade på mcdonalds och handlade i Kungens Kurva på Kvantum innan vi åkte mot Malmköping..var framme vid 15tiden! Massa folk som köade för att komma in till MalmaMarken som är nu i helgen (den stora marknaden of tha year!) Tog väll 20min i kö innan vi kom in till byn :)

Vi åkte hem och packade upp varorna vi handlat, kött och mejerivaror var det mesta, och sen tog vi det lungt och Birgitta fixade en varsin latte/espresso till oss alla (Jag, Helena, pappa och Birgitta) Sen åkte vi upp till marknaden och gick runt där i en timma ungefär..jag köpte mig en film (The Holiday) och tre stycken godisremmar *Mums!*


Sen åkte vi...(Nu kommer pappa och försöker läsa vad jag skriver - men no no no!!! "Du får läsa på bloggen som alla andra - HA!") hem till landet och fortsatte vårt lugna tempo och fick en litn drink också! En granne tittade förbi en sväng och drinkade också, trevligt med besök! Sen var det middag och nu ska vi dricka latte igen - birgittas är BÄST! Ett bad i baljan står näst på tur - första gången för Helena så hoppas att de är varmt och skönt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0