Sista dagen med SL!

Nu är det bara idag och imorgon kvar sedan är jag friii som en fågel. Det känns verkligen inte så, känns som jag varit här forever och ska stanna forever..men ne så är inte fallet. De ska bli så skönt att vara ledig och jag ska försöka att inte göra så mycket förutom att ladda upp batterierna inför allt pluggande det kommer att bli under första 10 veckorna - men de kommer gå så bra så!! Budgeteringen nästa - jag och katrin kommer kicka as! Eller hur!?

Gårdagen med Henki var skoj, vi gick runt och leta saker till mig och sen tog vi varsin smoothie som uppiggare. Hemma runt 19.30 och handlade och stekte pankisar - mums! Sen var det Crowned och Project runway såklart, spännande nu är de inte så många kvar. Idag så ska jag hem till Helena som bor i Sollentuna och vi ska ha pjamasparty/filmtajm och alltså var de sista dagen jag åkte kollektivt till jobbet - jippie!!

Time to "work!"

Kommentarer
Postat av: Karro

Tänk, vi har säkert åkt massa gånger samma tåg utan att veta om det ;) Samma tid samma plats imorron? ;)

2008-08-07 @ 08:27:00
URL: http://kajjo86.blogg.se/
Postat av: Jojo

Haha..jo de har vi nog gjort :p Nää jag ska sova över hos en kompis i Sollentuna, så de blev första och sista mötet på pendeln :( Men vi hörs om en kommande träff..när är bäst för dig?

2008-08-07 @ 11:23:01
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0